سلام
مهندس من این سوالو پرسیدم قبلا که حذف شد!!!
1. چه زوری میشه متد زد که اعداد اول ودوم و نماد ریاضی رو در یک تکست باکس وارد کنیم؟ یا باید از یک کامپوننت دگ استفاده شه؟
2. type name برای نماد های ریاضی چی هست؟ مث + - * / و ....
3. پروژه هایی که با نسخه های قدیمی ویژوال ساخته شدند هنگتم باز شدن با vs2017 دچار مشکل میشن راه حلی وجود داره؟
ممنون میشم در مورداین سوال ها چنتا هینت بهم بدین
باتشکر
سلام
سوال 1 رو متوجه نشدم
2 - چرا از type name باید استفاده کنید ؟
3 - مشکلی نداره از نسخه قدیم به جدید مشکلی پیش نمیاد
سلام مجدد
ببینید الان توی این پروژه ماشیت حسابی که زدیم، عدد اول از یک TexBox دریافت میشد و عدد دوم از یم Textbox دیگه وجواب هم در یدونه دگ از اونا نمایش داده میشد. من این پروژه رو زدم ولی از اون جایی که دوست دارم یه ماشین حساب پیشرفته بنویسم و برای این که زیبا تر و واقعی تر باشه میخوام اعداد ورودی (میتونه بیشتر از 2 عدد باشه) رو از یک Textbox بگیره و پاسخ رو هم درون همون چاپ کنه.
حالا ممنون میشم ازتون اگه اشاره ای کنین در مورد اینکه چه طوری میتونم این کارو انجام بدم یا سورس کدی که که کد های اون به صورت تمیز نوشته شده رو قرار بدین که بتونم ازشون ایده بگیرم.
باتشکر .
استاد من با چند ساعت وقت تونستم برنامه ماشین حساب رو بزنم . که سعی کردم کد ها رو به ورش اصولی که فرمودید و با استفاده از method و interface بنویسم.
سورس اون رو تو لینک زیر میذارم که اگه کسی خواست استفاده کنه