گزارش سازی با کریستال ریپورت

MiladMahdavi

عضویت : 1397/06/30 پرسش ها : 1 پاسخ ها : 0

گزارش سازی با کریستال ریپورت

ارسال شده در : ‫۴ ماه قبل، شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۲۲:۵۳

سلام استاد

من با کریستال ریپورت گزارش ساختم (به خاطر استفاده از QRCode و اینکه کریستال رو بلدم :) ) . فقط موقع اجرای برنامه ارور " System.Runtime.InteropServices.COMException: The document has not been opened. " نمایش داده میشه که به این قسمت کدم

ReportDocument pr = new ReportDocument();

ایراد گرفته ! میشه راهنمایی بفرمایید . ممنون

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 9428
ارسال شده در :‫۴ ماه قبل، شنبه ۲۷ مهر ۱۳۹۸، ساعت ۲۳:۳۶

سلام 

من با استیمول کار میکنم 

سرچ کنید جواب پیدا میشه

1 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید