ذخیره رنگ در دیتا بیس

asgari

عضویت : 1397/02/26 پرسش ها : 27 پاسخ ها : 25

ذخیره رنگ در دیتا بیس

ارسال شده در : ‫۱ سال و ۲ ماه قبل، جمعه ۹ شهریور ۱۳۹۷، ساعت ۲۰:۱۵

سلام استاد مدائنی عزیز ....  ستونی در دیتا بیس برای ذخیره رنگ ایجاد کردم با دیتا تایپ nvarchar  رنگ ذخیره میشه ولی برای فراخوانی کد رنگ با مشکل برخورد کردم  var up = unit.tblsettingRipozitory.GetById(1);
                    if (up != null)
                    {
                    up.ColorThem = Color.Gainsboro.ToString();
                    }
                    unit.tblsettingRipozitory.Update(up);
                    unit.Save();
           

 

 

 

    }

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 8081
ارسال شده در :‫۱ سال و ۲ ماه قبل، شنبه ۱۰ شهریور ۱۳۹۷، ساعت ۰۹:۳۴

سلام 

مشکل کجاست ؟ 

0 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید