ایجاد لیستی از تراکنش ها بر اساس اشخاص و ستون بدهکار بستانکار و مانده

mohammadpink90

عضویت : 1397/05/26 پرسش ها : 4 پاسخ ها : 8

ایجاد لیستی از تراکنش ها بر اساس اشخاص و ستون بدهکار بستانکار و مانده

ارسال شده در : ‫۱ سال و ۴ ماه قبل، سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۱۲:۳۷

با سلام و عرض ادب و تشکر بابت زحماتی که می کشین . خیلی دعاتون می کنیم .

استاد میخوام از اطلاعات تیبل تراکنش ها یه لیستی بدست بیارم و وصلش کنم به دیتا گرید ویو .

لیستم می خوام بر اساس طرف حساب ها group بشه و مقابل اسم هر شخص ستون بدهکار ،جمع پرداخت ها به اون شخص رو نشون بده و ستون بستانکار جمع دریافت ها از اون شخص رو نشون بده و ستون مانده (بستانکار منهای بدهکار رو نشون بده ) 

خیلی جستجو کردم ولی نتونستم کامل انجام بدم 

ممنون میشم یه راهنمایی بکنید . 

راضی نبودم مزاحم شما بشم ولی خیلی جستجو کردم نتونستم انجام بدم . 

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 9428

(پاسخ صحیح)

ارسال شده در :‫۱ سال و ۴ ماه قبل، سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۱۵:۰۰

سلام 

باید کوئری بزنید اطلاعات را به سمت برنامه بیارید و بایک ححلقه روی تک تک رکورد ها پیمایش کنید و ههر خط عملیات را انجام دهید و به یک لیست دیگه اد کنید 

سپس لیست دوم را به گرید متصل کنید 

1 تشکر

mohammadpink90

عضویت : 1397/05/26 پرسش ها : 4 پاسخ ها : 8
ارسال شده در :‫۱ سال و ۴ ماه قبل، سه شنبه ۳ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۲۲:۲۳

سلام مجدد استاد 

کوئری میخوام بزنم و group کنم اطلاعات رو به هر روشی group میزنم یه مشکلی داره هر کاری کردم نتونستم برطرفش کنم .

به این روش گروپ میزنم پس از کلید واژه by به جای اینکه فیلد ها رو برام بیاره فقط کلید واژه into  رو میاره 

        public List<RPVoucherView> GetRpVoucherViewsByQuery()
        {
            return from r in RPVoucherView
                   group r by r.into
        }

به این روش هم میزنم باز تو سلکت خطا میخوره

        public List<RPVoucherView> GetRpVoucherViewsByQuery()
        {
            return db.RPVoucherView.GroupBy(r=>r.Name).Select(p=>new
            {
                Name=p.Key,
                amount=p.Select(p=>p.Amount).ToList())
            }).tolist();
        }

 

0 تشکر

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 9428
ارسال شده در :‫۱ سال و ۴ ماه قبل، چهار شنبه ۴ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۰۸:۳۹

Group نزنید 

واکشی کنید در برنامه و داخل لیست بریزید و سپس روی همون لیست کوئری بزنید و تراکنش های هر کاربر رو جدا بدست بیارید 

1 تشکر

mohammadpink90

عضویت : 1397/05/26 پرسش ها : 4 پاسخ ها : 8
ارسال شده در :‫۱ سال و ۳ ماه قبل، جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷، ساعت ۱۴:۳۸

طبق فرمایشتون انجام دادم . اوکی شد . عالی بود

0 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید