لینک کردن سایت ری اکت

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85

لینک کردن سایت ری اکت

ارسال شده در : ‫۷ روز قبل، پنج شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۲۱:۰۵

سلام استاد، وقت بخیر

چطور میتونم سایت ری اکت رو لینک کنم؟ روش زیر که جواب نداد.

<a href="./build/index.html">React</a>

لطفا راهنمایی کنید، ممنون.

یونس قربانی

عضویت : 1396/09/19 پرسش ها : 0 پاسخ ها : 461

(پاسخ صحیح)

ارسال شده در :‫۶ روز قبل، جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۲:۰۴

سلام دوست من

در این فصلی که دارم آماده میکنم شرح داده میشه

برای اینکار از react-router استفاده میشه

1 تشکر

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، جمعه ۲۵ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۷:۲۹

ممنون استاد

منظورم لینک کردن از یک پروژه غیر ری اکتی یعنی html هست، که در آنجا  react-router شناخته نمی‎‌شود، امکان پذیر هست؟

دوره قبل را کامل دیدم.

0 تشکر

یونس قربانی

عضویت : 1396/09/19 پرسش ها : 0 پاسخ ها : 461
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، شنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۰۸:۰۱

اگر قرار در index.html مثلا به صفحه اصلی لینک کنی کافیه تنها یک / به عنوان مسیر بدی

اگر نه مثلا لینک دوستان باشه آدرس کامل سایت

اگر در سایت مثلا بخش ثبت نام تنها /register

1 تشکر

یونس قربانی

عضویت : 1396/09/19 پرسش ها : 0 پاسخ ها : 461
ارسال شده در :‫۴ روز قبل، یک شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۹:۳۱

فقط کافیه نام دامنه رو بدید و اگر Build کردید در public_html مسیر اصلی قرار داده باشید تنها نام دامنه باید باشه

نیازی نیست که به index.html لینک کنید فقط قرار بدید / خالی

شایدم من منظورتونو نفهمیم

0 تشکر

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85
ارسال شده در :‫۴ روز قبل، یک شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۹:۳۴

این که شما میگید برای react-router و داخل پروژه ریعکت هست، از سایتی که فقط با CSS و HTML هست میخواهم لینک بدم، و دامنه من پر هست.

پروژه ری اکت را اجکت و بیلد کردم، میخوام لینک بدم تا index.html که برای ری اکت هست باز بشه.

یعنی به این شکل که چیزی نشون نمیده، میخوام روی هاست نمایش بدم که یک دامین دارم اونم وصل به یک سایت دیگر.

لطفا راهنمایی کنید، ممنون.

0 تشکر

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85
ارسال شده در :‫۴ روز قبل، یک شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۹:۳۵

میشه سورسشو بزارید این "/" را کجا باید بزارم؟

0 تشکر

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85
ارسال شده در :‫۴ روز قبل، یک شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۹:۳۸

دامینم اینه از این صفحه میخوام لینک کنم.

https://mehracad.ir

0 تشکر

یونس قربانی

عضویت : 1396/09/19 پرسش ها : 0 پاسخ ها : 461
ارسال شده در :‫۴ روز قبل، یک شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۹:۴۵

خوب فهمیدم مشکل از کجاست

فصل بعدی درباره همین هست فردا منتشر میشه ببین میفهمی چطور مسیردهی کنی

توی ری اکت ما به این شکل مسیردهی نمیکنیم که بگیم کدام فایل html به نمایش در بیاد بجاش میگیم وقتی آدرس وارد شد چه کامپوننتی به نمایش در بیاد

1 تشکر

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85
ارسال شده در :‫۴ روز قبل، یک شنبه ۲۷ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۲۱:۱۱

از route و path استفاده میشه داخل switch ولی در پروژه html نمیدونم چجوری باید لینک کنم.

<Route path="/login" component={Login} />

یعنی وقتی آدرس شد /login کامپوننت login را نمایش بده.

0 تشکر

مهدی

عضویت : 1398/01/20 پرسش ها : 12 پاسخ ها : 85
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، دو شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۳:۴۳

سلام

استاد جواب سوالم داخل آموزش هست یا فقط با ری اکت لینک می کنید؟

0 تشکر

یونس قربانی

عضویت : 1396/09/19 پرسش ها : 0 پاسخ ها : 461
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، دو شنبه ۲۸ بهمن ۱۳۹۸، ساعت ۱۶:۵۰

سلام دوست من

بله در فصل جدید هست ببین حتما

1 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید