مشکل $ در ویژوال2013

SepehrMahmoudi

عضویت : 1398/12/11 پرسش ها : 11 پاسخ ها : 1

مشکل $ در ویژوال2013

ارسال شده در : ‫۲۶ روز قبل، سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ساعت ۱۵:۴۷

من چرا از $ در ویژاول استودیو استفاده میکنم ارور میده ؟

به خاطر قدیمی بودن نسخه است ؟ 

اقای لایق

عضویت : 1397/10/27 پرسش ها : 1 پاسخ ها : 3
ارسال شده در :‫۲۶ روز قبل، سه شنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۸، ساعت ۱۵:۵۵

بله برای استفاده $ باید ویژوال استدیو 2017 رو نصب کنی!

ولی در 2013 میتونی از روش جای خالی استفاده کنی مثال:

console.write("number is {0} number 2 is{1}",x,y)

متغیر xدر جای خالی صفرم و yدر جای خالی دوم!

1 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید