عدم ذخیره سازی عکس در ویژوال

zoomvenom

عضویت : 1398/09/01 پرسش ها : 7 پاسخ ها : 8

عدم ذخیره سازی عکس در ویژوال

ارسال شده در : ‫۳ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۶:۴۶

سلام استاد خسته نباشید من از ویژوال 2017 استفاده میکنم و وقتی که به اون قسمت میرسم که تو اموزش گفتین عکس رو ذخیره منه در فولدر img  به مشکل برخوردم یعنی تو دیتا بیس نام عکس رو ذخیره میکنم و عملیات با موفقیا لنجام میشه ولی عکس انتخاب شده تو ویژوالم ذخیره نمیشه تمام مراحل هم دقیق طی کردم مثل ادرس دهی و ... چیکار باید بکنم؟

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 10468

(پاسخ صحیح)

ارسال شده در :‫۲ روز قبل، جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۰۸:۳۶

دو کوئری جدا بزنید و بعد ترکیب کنید در یک لیست 

میتونید با حلقه اطلاعات را استخراج کنید

1 تشکر

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 10468
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۰۳

متن خطا را قرار دهید 

اگر خطا نداره دیباپ کنید مشکل پیدا میشه 

0 تشکر

zoomvenom

عضویت : 1398/09/01 پرسش ها : 7 پاسخ ها : 8
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۰۵

 public ActionResult Create([Bind(Include = "ArticleID,ArticleTitle,ArticleText,ArticleDescribtion,ArticleImage,Publisher,CreateDate,VisitsCount,GroupID")] Articles articles,HttpPostedFileBase ArticleImage)
        {
            if (ModelState.IsValidField("ArticleTitle") && ModelState.IsValidField("ArticleDescribtion") && ModelState.IsValidField("Publisher") && ModelState.IsValidField("ArticleText"))
            {
                if (ArticleImage != null)
                {
                    string iname = ArticleImage.FileName;
                    articles.ArticleImage = iname;                 
                    string path = Server.MapPath("~/Content/images/" + iname);
                    ArticleImage.SaveAs(path);
                }

این یه تیکه از کدم هستش هیچ خطایی نمیده ولی متد saveas کار نمیکنه

0 تشکر

zoomvenom

عضویت : 1398/09/01 پرسش ها : 7 پاسخ ها : 8
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۰۶

توی بانک نام عکس و بقیه دیتا هاروسیو میکنه فقط همین سیو شدن خود عکس وی مسیر نمیشه

0 تشکر

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 10468
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۰۷

دیباگ کنید مشکل پیدا میشه دوست من 

0 تشکر

zoomvenom

عضویت : 1398/09/01 پرسش ها : 7 پاسخ ها : 8
ارسال شده در :‫۳ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۷:۰۸

منظورتون بریک پونت هست؟ اخه بریک پوینت رو قرار میدم روی saveas ولی اصلا نمیرسه و عملیات کاملا مثل قبل انجام میشه

0 تشکر

zoomvenom

عضویت : 1398/09/01 پرسش ها : 7 پاسخ ها : 8
ارسال شده در :‫۲ روز قبل، جمعه ۸ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۰۰:۳۱

استاد ببخشید یه سوال دیگم داشتم مربوط به سرچ در سایت. طبق اموزش شما من الگوریتم جستوجو رو پیاده کردم ودرستکار کرد.یک جدول دیگه هم اضافه کردم به بانکم حالا میخوام جستوجو انجام بشه چ طور باید این کار رو بکنم؟ چون جدول ها به هم مربوط نیستن و رابطه ای بینشون نیست.طبق الگوی ریپوزیتوری ک رفتین جستوجو رو از تیتر و .. انجام دادین الان ک میخوام این کارو بکنم جواب ها 2 تا شاخه جدا میشه و مدل ویو هم فقط یکی رو میگیره از ویو مدل هم ک نمیتونم استفاده کنم چون ارتیاطی بین جداول نیستتا اون رو پر کنم. راه حل شما چی هست لطفا کمکم کنید

0 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید