دیلیت کردن فایل و دایرکتوری

پارسا طاهری

عضویت : 1398/12/17 پرسش ها : 2 پاسخ ها : 7

دیلیت کردن فایل و دایرکتوری

ارسال شده در : ‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۸:۵۹

سلام

  از دستور file.delete() masala استفاده می کنم در صورت انخاب دایرکتوری ارور می دهد  می شود کد ها حذف هر چیز را با هر فرمتی بدهید؟؟

  که مثلا با انتخاب مسیر آن همه چیزها شامل فایل ها و دایرکتور ها و... را یکجا حذف کند؟؟

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 10621
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۹:۵۱

متن خطا را قرار دهید 

0 تشکر

پارسا طاهری

عضویت : 1398/12/17 پرسش ها : 2 پاسخ ها : 7
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۱۹:۵۶

System.UnauthorizedAccessException: 'Access to the path 'C:\Users\parsa\Desktop\parsa' is denied.'

نمیشه عکس یا فیلمشو بفرستم چون می دونم مشکل چیه اینه که با دستور file.delete() فایل ها دایرکتوری را حذف نمی کند

0 تشکر

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 10621
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۲۰:۰۹

دسترسی به اون مسیر ندارید 

ویژوال را run as admin کنید 

0 تشکر

پارسا طاهری

عضویت : 1398/12/17 پرسش ها : 2 پاسخ ها : 7
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۲۰:۲۰

چطوری ؟؟

0 تشکر

پارسا طاهری

عضویت : 1398/12/17 پرسش ها : 2 پاسخ ها : 7
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۲۰:۳۰

using System;
using System.IO;

namespace delete
{
    class Program
    {
        static void Main(string[] args)
        {
            try
            {
                Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Yellow;
                Console.WriteLine("welcome to file deleter...");
                Console.ResetColor();

                Console.WriteLine("please enter file name and path");
                string file = Console.ReadLine();

                Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
                Console.WriteLine($"Are you sure you want to delete this file?? (y/n)");
                Console.ResetColor();


                string name = Console.ReadLine();

                if (name == "y" || name == "n")
                {
                    if (name == "y")
                    {
                        File.Delete(file);
                        Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
                        Console.WriteLine("File was deleted!");
                        Console.ResetColor();
                    }
                    if (name == "n")
                    {
                        Console.WriteLine("by");
                    }
                }
                else
                {
                    Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
                    Console.WriteLine("Please enter correct information");
                    Console.ResetColor();
                }
            }
            catch
            {
                Console.ForegroundColor = ConsoleColor.Red;
                Console.WriteLine("Please enter correct information");
                Console.ResetColor();
            }

            Console.ReadKey();


        }
    }
}

این کل کداست

وقتی می هوام یه فولدرو که توش فایله دیلیت کنم ارور می ده

فقط فایلو دیلیت می کنه

0 تشکر

ایمان مدائنی

عضویت : 1396/09/10 پرسش ها : 5 پاسخ ها : 10621
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۲۰:۴۸

کلیک راست کنید و run as admin کنید این به مبانی کامپیوتر برمیگرده دوست من 

یوزر شما احتمالا ادمین سیستم نیست 

0 تشکر

پارسا طاهری

عضویت : 1398/12/17 پرسش ها : 2 پاسخ ها : 7
ارسال شده در :‫۶ روز قبل، پنج شنبه ۷ فروردین ۱۳۹۹، ساعت ۲۱:۲۵

ببخشید زیاد سوال می کنم اما رو کجا run as admin کنم؟؟

و یوزرم ادمین سیستمه

0 تشکر

برای ارسال پاسخ باید وارد شوید و یا در سایت عضو شوید