با عرض سلام و خسته نباشید خدمت استاد گرامی.
من دقیقا عین آموزش های شما CKEditor مخصوص خودم رو ساختم Simple Image Uplaoder هم اضافه کردم. زمانی که عکس اضافه میکنم ارور عنوان رو میده و من رو به لینک ز یر راهنمایی میکنه که میگه یه Adapter باید در CKEditor باشه تا بتونی از این قسمت استفاده کنی.
https://ckeditor.com/docs/ckeditor5/latest/support/error-codes.html#error-filerepository-no-upload-adapter
چه طوری مشکل رو برطرف کنم؟ در صورتی که چندبار بررسی کردم و حتی از دوباره یه بیلد جدید گرفتم که مطمئن بشم یه Adapter به مجموعه اضافه کردم.
یه بیلد جدید گرفتم و این دفعه فقط از آپلود عکس استفاده کردم و مشکلم برطرف شد. مثل این که چون بیلد قبلی رو ویرایش کرده بودم این مشکل پیش اومد. (بعد از ساخت بیلد دوباره به بخش پلاگین رفتم و چندتا پلاگین که فراموش کرده بودم اضافه کنم رو اضافه کردم.) بنابراین صفحه رو بستم و از دوباره باز کردم و یه بیلد جدید و برای تست فقط upload عکس رو درست کردم و عکس به درستی داخل ادیتور نمایش داده میشه بعد ارور زیر رو نشون میده و بعد از تایید عکس از ادیتور حذف میشه. در بخش Console هیچ اروری نیست که بدونم چرا این مشکل هست.
localhost says:
Couldn't upload file: test.jpg.
این لینک هم پیدا کردم. ولی متوجه نشدم دقیقا باید چیکار کنم:
https://github.com/ckeditor/ckeditor5/issues/5767
اشتباهی اکشنی که مربوط به آپلود عکس بود رو Get زده بودم باید Post باشه تا جواب بده.