بلک فرایدی

🎉 بلک فرایدی تاپ لرن شروع شد! 🎉

🔥 70 درصد تخفیف ویژه روی تمامی دوره‌های آموزشی 🔥

اگر همیشه منتظر یک فرصت عالی برای یادگیری مهارت‌های جدید بودید، الان وقتشه! 🚀

🎯 دوره‌های متنوع و کاربردی در زمینه‌های:
✔️ برنامه‌نویسی و توسعه وب
✔️ طراحی و گرافیک
✔️ امنیت و شبکه
✔️ و ده‌ها موضوع جذاب دیگر

⏳ زمان محدوده! همین الان از بیشترین تخفیف‌ها استفاده کنید🔔

آینده شغلی‌تون رو همین امروز بسازید! 🌟

نکاتی برای توسعه‌دهندگان اندروید
ایمان مدائنی

درک دستورالعمل‌های توسعه

گوگل شرکتی است که پشت سیستم عامل اندروید قرار گرفته است و آن‌ها دارای مجموعه کاملی از استانداردها هستند که اگر می‌خواهید برنامه‌های اندروید را در Play store منتشر کنید، باید آن‌ها را رعایت کنید.

این دستورالعمل‌ها کاربران را قادر می‌سازد تا به سرعت درک کنند که برنامه شما چگونه کار می‌کند، برنامه‌ها را با یکدیگر سازگار می‌سازد، و اطمینان حاصل می‌کند که کاربران به احتمال خیلی زیاد دوباره از برنامه شما استفاده کنند. پس آن‌ها را اعمال کنید.

درک نیازهای کاربران‌تان

اغلب توسعه‌دهندگان در جلوی صفحه نمایش قرار می‌گیرند، و برنامه‌هایی که با نیازهای محدود آن‌ها مواجه است را توسعه داده و گسترش می‌دهند. با این حال موفق‌ترین برنامه‌ها آن‌هایی هستند که با در نظر گرفتن ذهنیت کاربر ساخته می‌شوند. هدف برنامه باید پاسخگویی به نیازهای کاربران باشد.

هنگامی که برنامه در حال اجراست، هر گونه مشکل مطرح شده را جمع‌آوری کرده و به رفع آن بپردازید. اگر کاربران احساس کنند که شما به خوبی در حال مدیریت مشکلات هستید، آن‌ها به طور مداوم از برنامه شما استفاده می‌کنند.

اغلب، توسعه‌دهندگان مهارت‌های کدنویسی قویی دارند، اما رابط‌های طراحی‌شده را به صورت ضعیف انتشار می‌دهند. به خاطر داشته باشید که کاربران به کدهایی که شما نوشته‌اید علاقه‌ای ندارند، آن‌ها تجربه front-end را می‌خواهند. اگر شما طراح رابط خوبی نیستید، پس با کسی که این کار را به خوبی بلد است همکاری کنید. اگر کسی را برای تیم خود پیدا نمی‌کنید، اصول طراحی را بیاموزید و برخی بسته‌های رایگان UI را دانلود کنید.

از اندروید استفاده کنید و به روز بمانید

عجیب به نظر می‌رسد، اما بسیاری از توسعه‌دهندگان اندروید کاربران اندروید نیستند. برنامه‌های اندروید غالبا ساده‌تر از برنامه‌های iOS بارگیری می‌شوند.

با غرق کردن خودتان در اندروید بیشتر از گوش دادن به کاربران برنامه‌های خود تجربه کسب می‌کنید. در جوامع اندروید شرکت کنید تا با افراد هم‌فکر ارتباط برقرار کنید. در انجمن‌هایی مثل Google+ که زمینه کاری آن‌ها با شما یکی است فعالیت کنید. بسیاری از آن‌ها پرجنب‌ و جوش و الهام‌بخش هستند.

همان‌طور که گفتیم اندروید محصول گوگل است. گاهی اوقات گوگل دوست دارد به‌روزرسانی را برای سیستم عامل خود منتشر کند. مثلا با انتشار Android 7.0 Nougat، امکان توسعه برنامه‌هایی وجود دارد که می‌توانند چندین کار را انجام دهند.

چند وظیفه بودن به برنامه‌ها اجازه می‌دهد تا صفحه نمایش دستگاه‌ها را از هم جدا کرده و چندین برنامه را با هم اجرا کنند. این عملکرد فوق‌العاده مفید است و اولین بار در رویداد Google اعلام شد. با ادامه این رویدادها، تکنیک‌های جدیدی را خواهید یافت که برنامه‌های شما را بهبود می‌بخشد. Google I/O مورد علاقه ماست، که کنفرانسی است که بهتر است آن را از دست ندهید. این مورد به ما کمک می‌کند تا به‌روزرسانی‌های برنامه خود را حفظ کرده و در میان اولین کسانی باشید که استانداردهای جدید را پیاده‌سازی می‌کنند.

همیشه برای دستگاه‌های چندگانه توسعه می‌یابد

اولین دستگاه اندروید ما یک صفحه نمایش 3 اینچی داشت و برنامه‌هایی که توسعه دادیم بسیار عالی بودند... تا زمانی که سعی کردیم آن‌ها را روی یک صفحه نمایش بزرگ‌تر نشان دهیم؛ آن‌ها افتضاح به نظر می‌رسیدند.

اندروید به کاربران آزادی عمل می‌دهد تا انواع دستگاه‌ها را جهت اجرا، با تعداد زیادی اندازه‌های مختلف برای نمایش انتخاب کنند. به عنوان توسعه‌دهنده، باید اطمینان حاصل کنید که برنامه شما بر روی تعداد زیادی از دستگاه‌های ممکن (اگر بر روی همه آن‌ها نه) به خوبی طراحی شده است.

با این وجود، غیرممکن است که این امر به صورت فیزیکی بر روی هر دستگاه اندرویدی تست شود، و حتی ثروتمندترین شرکت‌های توسعه فقط می‌توانند یک کتابخانه دستگاه محدود را نگه دارند. برای غلبه بر این مشکل، ما از پیکسل‌های density-independent در layoutها استفاده می‌کنیم.

مطمئن شوید که برنامه شما بر روی هر دستگاهی سریع است. ما از اجرای هر برنامه‌ای که کند اجرا می‌شود دست می‌کشیم، و قطعا ما تنها نیستیم و بیشتر مردم نسبت به برنامه‌های کند همین حس را دارند. پس مطمئن شوید که برنامه‌یتان را بهینه کرده‌اید. می‌توانید سرعت برنامه خود را با خودداری از استفاده از متغیرها و آبجکت‌های غیر ضروری افزایش دهید.

برنامه خود را تست کنید. سپس آن را دوباره تست کنید. و دوباره تست کنید.

به عنوان یک توسعه‌دهنده حرفه‌ای، شما نمی‌توانید برنامه‌ای را بدون تست کردن آن انتشار دهید، اما این کار وسوسه‌انگیز است تا این مراحل را نادیده بگیرید. این موضوع بسیار اهمیت دارد و ممکن است ظاهرا مشکلی نباشد ولی بعد از نصب و راه اندازی باگ‌ها خودشان را نشان می‌دهند، پس حتما سعی کنید قبل از آنکه برنامه خود را بر روی دستگاه واقعی اجرا کنید، بر روی شبیه‌ساز اندروید (Android simulator) آن را تست کنید.

پس از نوشتن کد، شما می‌دانید که برنامه چگونه کار می‌کند، پس آنچه که از آن انتظار دارید را می‌دانید. بنابراین ما همیشه توصیه می‌کنیم کاربران با سطوح مختلف تجربه‌ای که دارند، تست برنامه‌یشان را انجام دهند و به این صورت مشکلاتی را که انتظار آن را ندارند را خواهند یافت. از توسعه‌دهندگان دیگر نیز می‌توانید برای تست کارایی برنامه خود کمک بگیرید.

نظرات کاربران در رابطه با این دوره

جهت ثبت نظر باید در سایت عضو شوید و یا وارد سایت شده باشید .
logo-samandehi