آموزش ساخت ۱۰ پروژه شی گرایی در جاوا
ایده ای که داشتم این بود که آموزش جاوا به وفور پیدا میشه. رایگان و غیر رایگان، انگلیسی و فارسی. ولی چیزی که به وفور پیدا نمیشه آموزش انجام پروژه در جاوا هست و به نظرم اونجوری که باید، به این بخش اهمیت داده نشده .
چیزی که مهمه اینه که ما مفاهیم برنامه نویسی جاوا یا هر زبان دیگه رو یاد گرفتیم. بعدش باید چیکار کنیم؟ آیا باید بگیم که من چون آموزش دیدم، دیگه همه چیو بلدم و دیگه به انتهاش رسیدم؟ پاسخ قطعا منفیه. این تازه شروع کار هست. چرا که شما با چیزی که یاد گرفتید باید حالا شروع کنید به انجام دادن تمرینو پروژه که این یادگیریتون یک سودی براتون داشته باشه. حالا این سود میتونه مالی باشه و یا افزایش سطح دانش در اون حوزه.
کاری که ما کردیم این بود که اومدیم چندین پروژه رو از دانشگاه های داخلی و خارجی مختلف یا جاهای دیگه مثل کمپ های آموزش زبان های برنامه نویسی بدست اوردیم و میخواهیم اونارو انجام بدیم تا با شیوه ی ساخت انواع پروژه آشنا بشیم و بتونیم هر پروژه ی دیگه ای رو انجام بدیم. چون پروژه ها معمولا در یک حد و سطح هستند.
در انتهای این دوره اگر که خوب تلاش کرده باشید، میتونید پروژه های مختلف رو از جاهای مختلف بگیرید و انجام بدید و هم دانشتون زیادتر بشه و هم به پول های خوبی برسید .
نکته ی آخر هم اینکه شما باید جاوا رو تا حد خوبی بلد باشید. چون ما اینجا آموزش جاوا نمیدیم. فقط انجام پروژه هست و این پروژه ها داخلشون دیزاین پترن، کار با فایل های txt و json، برنامه نویسی تست محور با کمک JUnit، ارتباط با دیتابیس در جاوا و ... هم وجود داره.
پروژه هایی که ما توی این دوره انجام میدیم عبارت اند از:
۱- سیستم مدیریت کتابخانه
۲- سیستم مدیریت موزیک
۳- پروژه ورزش
۴- سیستم بانک نرم افزار
۵- سیستم درخواست تاکسی (فاز ۱)
۶- سیستم درخواست تاکسی (فاز ۲)
۷- مدیریت بیمارستان
۸- شهردار (فاز ۱)
۹- شهردار (فاز ۲)
۱۰- یک پروژه از کانادا !
پس با ما توی دوره انجام پروژه با جاوا همراه باشید.
پیش نیاز های دوره :
- آشنایی با شی گرایی در جاوا
نظرات کاربران در رابطه با این دوره