آموزش صفر تا صد Blazor در Core 3
آموزش صفر تا صد Blazor در Dot Net Core 3 به همراه پروژه عملی
این دوره به آخرین نسخه فریم ورک Blazor بروزرسانی شده و با Asp.Net Core 3.0 سازگاری کامل دارد همچنین همه امکانات جدید این فریم ورک آموزش داده میشود.( جهت اطلاعات بیشتر راجب بروزرسانی ویدیو قسمت 37 را ببینید )
برای مشاهده پروژه نهایی به این لینک مراجعه کنید
اگر با C# کار کرده باشید حتما از این موضوع باخبر هستید که مایکروسافت با زبان محبوب C# توانسته در بیشتر زمینه ها مانند موبایل اپلیکیشن وب اپلیکیشن بازی سازی هوش مصنوعی و… نفوذ کند. حال بعد از رقابت با خود Node js نوبت به آن رسیده بود که با فریم ورک های js رقابت کند یعنی React js, Angular و…؛ مایکروسافت بعد از ارائه Asp.Net Core در پشت پرده به دنبال راهی بود برای اینکه بتواند برنامه نویس های وب خودش را کاملا مستقل کند تا دیگر وابستگی زیادی به js نداشته باشند و سپس دقیقا در تاریخ 3/22/2018 یعنی 2 فروردین 1397 اولین نسخه Blazor را ارائه داد و حال این فریم ورک به نقطه خیلی خوبی از توسعه رسیده و کم کم وارد رقابت با فریم ورک های js میشود.
Blazor در Asp.Net Core چیست؟
به زبان ساده تر ما ازین به بعد به وسیله این فریم ورک قادر خواهیم بود صفحات SPA یا صفحاتی real time (در فریم ورک های js spa نام دارد) که در زمان ورود از صفحه ای به صفحه دیگر، صفحه ما کاملا بازخوانی نمیشود را پیاده سازی کنیم و فقط قسمتی از آن دوباره بروزرسانی شود.
درباره Blazor :
اولین نسخه استیبل شده ازین فریم ورک نسخه 0.7.0 میباشد و این دوره با نسخه 3.0.0-preview5-19227-01 یعنی آخرین نسخه این فریم ورک در زمان نشر این دوره رکورد شده است که از قسمت 36 به بعد شاهد بروزرسانی آن به آخرین نسخه سازگار با asp.net core 3.0 هستیم (اگر دوره را خریداری کردید به همراه هر قسمت، قسمت بروز شده آن راهم مشاهده کنید)
مبنای کار Blazor ها با WebAssembly ها می باشد که به روش هایی ترجمه می شود تا مرورگر زبان آن را بفهمد.
لازم به ذکر است که WebAssembly در حال حاضر در اکثر نسخه های مرورگر های همه پلتفرم ها پشتیبانی میشود پس جای نگرانی برای استفاده و پشتیبانی نشدن ندارد.
با وجود Blazor Page ها آیا می توان گفت که به صورت کامل به جاوا اسکریپت بی نیاز هستیم؟
خب این یک سوال خیلی چالشی است که دانش شما راجب زبان جاوا اسکریپت چه میشود؟! باید عرض کنم که مایکروسافت دست دوستی به جاوا اسکریپت داده و ما میتوانیم در هر دوی این دو زبان توابع یکدیگر را صدا بزنیم به این منظور که ما را فقط محدود به استفاده از Blazor ها نکرده و در صورت نیاز به راحتی میتوان از جاوا اسکریپت ها استفاده کرد
سرعت Blazor Page ها:
طبق گفته های خود مایکروسافت افت سرعت نداشته ایم و آنقدر ها از جاوا اسکریپت کم نمی آورد هرچند که قول داده در آینده وارد رقابت سختی با فریم ورک های node js بشود، اگر نسخه های این فریم ورک را دیده باشید متوجه این خواهید شد که مایکروسافت روز به روز در حال تلاش برای امکانات جدید تر و وارد رقابت شدن است.
پیش نیاز های دوره:
1- C#
2- Html & Css
3- توانایی پیاده سازی یک پروژه نسبتا کوچک با Asp.Net Core
جهت آشنایی بیشتر پیشنهاد میکنم ابتدا ویدیو معرفی بروزرسانی در قسمت 37 و بعد مقدمه این آموزش که رایگان است همراه سرفصل ها را مشاهده کنید
درصورت مشکل در صدای ویدیو ها لطفا از پخش کننده KM Player استفاده کنید و در موبایل از MX Player استفاده کنید
نظرات کاربران در رابطه با این دوره