.jpg)
آموزش ساخت انیمیشن تبلیغاتی (تیزر تبلیغاتی)
سلام دوستان با یک دوره دیگر از مجموعه دوره های کسب درآمد از اینترنت در خدمتتون هستم که امیدوارم از این دوره خوشتون بیاد.
اما این دوره ساخت تیزر تبلیغاتی یک دوره خیلی جذاب هست که در خیلی از سایت ها این آموزش را با نرم افزار ادوب افترافکت آموزش میدهند اما من میخواهم با استفاده از نرم افزار فوق پیشرفته ویدئو اسکرایب این کار را انجام دهم .
پیشنیاز : داشتن علاقه به کسب درآمد .
اما این دوره به درد چه کسانی میخورد ؟
اساتید
صاحبان کسب وکار
فعالان تبلیغات
مدیران روابط عمومی
علاقه مندان به هنر
جویندگان یک کسب وکار
وتمام علاقه مندان به ساخت انیمیشن
چرا باید آموزش ساخت انیمیشن را تهیه کنید؟
هزینه شما برای تبلیغات بسیار کاهش پیدا می کند
شما می توانید مخاطبان زیادی به خود جذب کنید
یک کسب وکار جدید راه اندازی کنید
یک حرفه به حرفه خود اضافه کنید
از رقیبان خود یک گام پیشی بگیرید
تبلیغات اثر بخش ارایه می دهید
محصولات و خدمات شما متمایز تر از دیگران ارایه می شود
یک درآمد پایدار می توانید کسب کنید
برای انتقال مفاهیم آموزشی می توانید استفاده کنید.
در جشنواره های مختلف می توانید شرکت کنید
اما در پایان دوره من چه چیز هایی را یاد میگیرم ؟
یادگیری یکی از بهترین نرم افزار های ساخت انیمیشن
تولید یک انیمیشن بسیار جذاب با سلیقه خودتان
یادگیری یک مهارت حرفه ای
کاهش حداقل ۲٫۵۰۰٫۰۰۰ ریال برای تولید یک انیمیشن کوتاه
نظرات کاربران در رابطه با این دوره
alishahmirzaye
ارسال شده در 1399/05/28با سلام به مجموعه بزرگ تاپ لرن
متاسفانه من این امورش رو قبل از خوندن نظرات خریدم و باید بگم که یکی از بدترین آموزشهایی بود که تا بحال دیده بودم. با اینکه توی تخفیف خریدم ولی اصلا ارزش نداره چون حتی صرف یک دقیقه زمان برای مشاهده این آموزش اشتباه محض هستش.
ایرادات مدرس و نحوه تدریس و طرز بیان و گفتار اونقدر هست که نمیشه همه ش رو گفت ولی میشه به آشنا نبودن خود مدرس با نرم افزار به عنوان اصلی ترین مورد اشاره کرد. در طول مشاهده اموزش کم کم این حس به ادم دست میده که انگار توسط مدرس به سخره گرفته شده و قرار نیس چیزی جز هدر دادن وقت توسط مدرس، گیر آدم بیاد.
امیدوارم اموزشهایی از این دست هرچه زودتر از مجموعه تاپ لرن حذف بشن تا اسم مجموعه تاپ لرن خراب نشه، من که اولین آموزشی بود که میخریدم از تاپ لرن و کاملا دلمو زد. با اینکه توی تخفیف خریده بودم ولی حیف 1 ریال پول و از اون مهمتر حیف 1 ثانیه زمان که صرف این آموزش بشه.
mjh79
ارسال شده در 1399/05/16تنها چیزی که میتونم در ارتباط با دوره بگم افتضاح به معنی واقعی کلمه. لطفا عزیزان هموطن وگرامی این دروه را خریداری نکنین که پولتون رو دور میریزین .
سلام استاد مدائنی لطفا این دوره را روی سایت بردارین اگر که سایتتون و ماندگاری سایتتون براتون هائز اهمیت هست و واقعا یکی مثل من از سایت دل سرد شدم و احتمالا بقیه هم به همین نحو خواهند بود با دیدن این اموزش.
بابک حاجی زاده تبریزی
ارسال شده در 1399/04/07جناب آقای مدائنی با این جور آموزش ها که در سایت منتشر می شه و بار آموزشی بینهایت ضعیفی داره رو (که هم به صورت غیر رایگان هست) خواهشاً در سایت پس از بررسی و سنجش خروجی آموزش مدرس دوره ، اجازه انتشار رو بفرمائید واقعاً متأسفم برای این مدرس عزیز که عنوان یک دوره تخصصی افتر افکت رو روی این آموزش ویزاردی گذاشتند این نرم افزار رو بچه ابتدایی هم می تونه با چند کلیک تست کنه و از اینها بهتر خروجی بگیره خواهشاً اجازه تولید آموزش های این چنینی رو به صورت غیر رایگان ندید. سپاسگذارم.
mh moein
ارسال شده در 1399/02/28واقعا می تونم بگم متاسفم برای وب سایت خوب برنامه نویس که این چنین آموزش هایی رو داخلش مشاهده می کنیم.
ضمن احترام به جناب آقای آرین
اما باید بگم ایشون انگار نرم افزار رو برای بار اول می دیدن و همون موقع می خواستن آموزش بدهند و دائم سوپرایز می شدن.
زمان زیادی برای کارهای بیهوده صرف می شد که می توانستند اجزاء را از قبل آماده و بعد آموزش را رکورد نمایند.
قسمت 11 هم که فقط می توانم برای خودم متاسفم باشم یا نباشم نمی دانم؟
امروز 99/02/28 جالب است که ایشان هنوز نتوانستند مشکل نرم افزاری خود را حل نمایند!!!!
بنده به سایت تاپ لرن علاقه زیادی دارم امیدوارم انتقاد بنده از سر دلسوزی بدانید.
موفق و پیروز باشید.
mobina__1375
ارسال شده در 1399/01/13سلام
خیلی دوره خوبی بود و به نظر من نسب به دیگر دوره های ویدئو اسکرایب در سایت های مختلف این دوره بهترین بوده.
ممنون که سناریو نویسی رو هم آموزش دادید منتظر جلسه پروژه عملی هستیم.
ممنون
آرین اکبرزاده (مدرس)
ارسال شده در 1399/01/14سلام خدمت شما دوست عزیز خیلی خوشحالم که از دوره خوشتون اومده سعی کردم با کیفیت تمام این دوره را ضبط کنم.
در مورد جلسه پروژه عملی بایستی بگم که متاسفانه مقدور نیست چون که مشکل ورود به اکانت را دارم و حتی چند بار نرم افزار پاک کردن و ...(این مشکل برای همه هست )
اما مشکل داره نرم فزار
از دوستانی که تویه حوزه کرک نرم افزار سررشته دارند درخواست دارم که اگر برایشان مقدور هست این نرم افزار را کرک کنند و برای بنده در تلگرام به ایدی : AriyanAkbarzadeh بفرستنند که بتوانم جلسه پروژه عملی را تکمیل کنم.
یا اینکه نسخه خودشون مشکلی ندارند برای من ارسال کنند .
من قبلا که از این نرم افزار استفاده میکردم این چنین مشکلی را هیچ و قت نداشته
موفق باشید.
alishahmirzaye
ارسال شده در 1399/05/28دوره ی خوبی بود!!!
به نظر میرسه اصلا دوره رو مشاهده نکردید. سناریو نویسی!! یک اموزش به معنای واقعی افتضاح بود این دوره
توصیه اکید میشه که پول و وقتتون رو صرف خرید دوره های بهتر از مجموعه تاپ لرن بکنید.
ramy1908
ارسال شده در 1399/01/13درود
من چندین دوره از تاپ لرن خریدم و راضی بودم اما این دوره بدون شک یکی از بدترین آموزش های این سایت هستش...
وقتی این دروه رو خریداری کردم انتظار یه آموزش خیلی خوب رو داشتم، جلسه 11 هم که شاهکار بود 24 دقیقه وقت کاربر رو هدر دادن ایشون !!!
این دوره خجالت آور بود واقعن...
saeedbigdelo
ارسال شده در 1399/01/10با سلام نسخه 32 بیتی خوب وجود داره یا خیر چون سیستمم 32 بیتی اگه وجود داره قصد خرید دوره رو دارم با تشکر
آرین اکبرزاده (مدرس)
ارسال شده در 1399/01/10سلام و درود
بله وجود داره نسخه 2.3.7 اما من دوره را با یک نسخه بالا تر تدریس کردم که اون فقط 64 بیت هست و فرق زیادی با این نسخه ای که من تدریس کردم ندارد
موفق باشید.