سلام خسته نباشید
من میخوام یک پروژه رو با ASP .NET MVC شروع کنم که دیتابیس این پروژه قبلا ساخته شده. من برای اینکه بتونم این پایگاه داده رو داخل پروژه م بیارم باید چیکار کنم؟ که یک Context به همراه مدل ها رو داشته باشم و بتونم با Migration دیتابیس م رو آپدیت کنم؟
سلام
DB First پیش برید
دیتابیس من MySQL هست و موقع اضافه کردن Entity Data Model به پروژه نمیتونم یک کانکشن جدید ایجاد کنم. برای اتصال به MySQL چیکار میتونم انجام بدم؟
سرچ کنید مستند و نمونه بسیار هست
متاسفانه من باهاش کار نکردم
ممنون از شما 🙏
استاد بی زحمت یک نگاه به این صفحه میندازید؟
داخل این صفحه گفته که باید با NuGet یک Package به اسم MySQL.Data.Entity رو به پروژه اضافه کنیم و بعد از این کار در قسمت New Connection گزینه ی MySQL اضافه میشه. اما من که این Package رو اضافه میکنم در قسمت New Connection هیچ تغییری ایجاد نمیشه. من از Visual Studio 2019 استفاده میکنم. شما متوجه میشید که مشکل از کجاست؟