یک زبان برنامه نویسی در واقع یک ابزار ارتباطی بین انسان و کامپیوتر است که برای انجام وظایف مشخصی مورد استفاده قرار می گیرد. این زبان ها از سینتکس های کدنویسی خاصی برای ایجاد برنامه های کامپیوتری استفاده می کنند که این برنامه ها می توانند کاربردها و وظایف مختلفی را داشته باشند.
آیا تا به حال به وبسایت مورد علاقه خود نگاه کردهاید و شگفتزده شدهاید که چرا به این شیوه طراحی شده، چرا نحوه عملکرد دکمهها وقتی که روی آنها کلیک میکنید به این صورت است، یا هر قسمت دیگر از سایت را دیدهاید و با خود فکر کردهاید "متعجبم، چطور اینها اینقدر پیچیده هستند؟"، یا "کاش من هم میتوانستم این کار را انجام دهم". خوب تمام این ویژگیهای قابل مشاهده سایت از طریق توسعه Front End انجام میشود و افرادی که از آنها استفاده میکنند، توسعهدهنده Front End نامیده میشوند.
در این مطلب، راهنمایی برای شروع برنامه نویسی (در سال 2020) برای شما عزیزان قرار دادم که کاملا براساس تجربه، دانش و مطالعات خودم هستش که میتونه در ابتدای راه کمی کمکتون کنه.
صنعت فناوری اطلاعات بسیار سریع در حال تغییر است. فناوریها و زبانهای برنامهنویسی که امروز وجود دارند، فردا آپدیت میشوند. روندها پیش میروند و بازار کار نیز به طور مداوم در حال نوسان است. بنابراین چگونه انتخاب کنیم که کدام زبان برنامهنویسی را برای یادگیری بعدی خود انتخاب کنیم؟ برای یافتن جواب مناسب، باید موارد زیادی را در نظر بگیرید، مثل:
توسعه Back end به برنامههای سمت سرور و همه چیزهایی که بین پایگاه داده و مرورگر ارتباط برقرار میکند، اشاره دارد. توسعه Backend بر پایگاه دادهها، اسکریپتها و معماری وبسایت تمرکز دارد.
Go که به آن GoLang نیز میگویند، یک زبان برنامهنویسی منبع باز (open source) و با اهداف عمومی است که توسط مهندسان گوگل برای ایجاد نرمافزاری قابل اعتماد و کارآمد توسعه یافته است. این زبان شبیه به زبان برنامهنویسی C مدلسازی شده است. Go زبانی statically typed و واضح میباشد.
تا همین اواخر، توسعه برنامه اندروید تقریبا به طور انحصاری با زبان برنامهنویسی جاوا و جاوا6 انجام میشد. جاوا6 در سال 2006، دو سال قبل از انتشار دستگاههای اندروید معرفی شد.
توسعه هوش مصنوعی (AI) در حال رشد است، در حالی که با کسب موفقیت های متوالی برای ما مهیج میباشد. زبانهای AI بسیاری وجود دارد، ما از میان آنها بهترینهایشان را مورد بررسی قرار میدهیم.
دانستن تفاوت زبان های برنامه نویسی با زبان های اسکریپت نویسی سبب می شود برنامه نویسی ساده تر شود. زبان های اسکریپت دارای انعطاف بیشتری است.
برای شروع برنامه نویسی موفق می بایست به چند نکته کلیدی و مهم توجه نمایید. محیط مناسب برنامه نویسی یکی از نکات شروع برنامه نویسی شناخته می شود.
توسعهدهندگان نرمافزار با زبانهای برنامهنویسی زندگی میکنند. درحقیقت، اگر آنان جعبه ابزاری برای انجام کارشان داشته باشند، زبان برنامهنویسی مهمترین ابزار خواهد بود. به این دلیل که اگر هیچ زبانی وجود نداشته باشد، آنها هیچ هدفی نخواهند داشت.
در این مقاله عوامل موثردرانتخاب درست زبان برنامه نویسی را معرفی خواهیم کرد و به صورت مستقل به برسی عمیق سه زبان محبوب توسعه ی وب اپلیکیشن PHP ، Python و Ruby می پردازیم. یک مقایسه ی دقیق و براساس واقعیت بین این سه زبان بر اساس پارامترهایی که مخصوصا برای یک مبتدی توسعه دهنده ی وب مهم است انجام خواهیم داد. تا شما بتوانید برطبق اهداف خود زبان درست برای کار خود را انتخاب کنید.